file:///C:/Users/IASONAS/Desktop/%CE%9A%20%CE%A3.htm

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!!!
ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
Προς όλους τους Ελεύθερους Συνέλληνες
(από 28/11/2012)
Καταλαβαίνω απολύτως, όλα τα ερωτηματικά, τις απορίες και την καχυποψία σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Οι τηλεοράσεις μας πούλησαν το μνημόνιο σαν «σωτηρία» και την εθνοκτονία του λαού μας σαν «απαραίτητο βήμα για την πρόοδο». Και πολλοί το πίστεψαν, κι άλλοι τόσοι έσκυψαν το κεφάλι.
Από την άλλη, βλέπετε εμένα, να προσπαθώ να ενημερώσω τον κόσμο, ότι κατέχω νόμιμα τα 600 δις, που μπορούν να σώσουν αυτόν τον τόπο. Προσπάθησαν να με παρουσιάσουν σαν απατεώνα, σαν γραφικό, σαν ψεύτη. Όμως εγώ, στέκομαι ακόμα εδώ, μόνος, απέναντι σε ένα παμφάγο σύστημα που προσπαθεί να με εκμηδενίσει, να με εξευτελίσει. Πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι απέναντί μου είναι όλες οι δυνάμεις του πλανήτη, που παλεύουν λυσσαλέα για την παγκόσμια κυριαρχία και την κατάκτηση των εθνών. Δηλαδή την κατάργηση του πολίτη. Ο άνθρωπος πολίτης, είναι ο πολιτισμένος άνθρωπος. Όμως, ανθρωπος μη πολιτισμένος, σε τί διαφέρει από το ζώο; Έλληνες, αποφασίστε τί θα είστε.
Οι εξελίξεις πάνω στο θέμα «Σώρρας» είναι τεράστιες, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το περιβάλλον είναι ρευστό και μεταβάλλεται από μέρα σε μέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε ακόμα να σας ανακοινώσουμε τι θα κάνουμε αλλά και πως θα το κάνουμε. Όμως, ένα μεγάλο κομμάτι του σχεδιασμού, είναι η Ελλάδα, η χώρα μου, η χώρα μας, και ό,τι συμβαίνουν εδώ, έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλο τον πλανήτη. Η Ελλάδα, είναι μέρος των Βαλκανίων, τα Βαλκάνια της Ευρώπης, και η Ευρώπη του κόσμου. Φανταστείτε, το «φαινόμενο της πεταλούδας». Ένα χτύπημα των φτερών της εδώ, μπορεί να προκαλέσει τυφώνα κάπου αλλού...
Γι' αυτό, πρέπει Έλληνες, να συνειδητοποιήσετε την αξία σας. Πρέπει να αποδείξετε και να διεκδικήσετε την ύπαρξή σας με κάθε τρόπο. Είσαστε μεγάλο μέρος του σχεδιασμού . Βασίζονται στην αδράνεια ,στο φόβο σας. Αντιδράστε! Εσείς και όχι μόνο εγώ ,ο Σώρρας. Εγώ εμφανίζομαι, είμαι εδώ και πολεμάω με όλους κι αν το βλέπετε, δεν φαντάζεστε «τι δεν βλέπετε» .
Τα 600δις, απολύτως υπαρκτό ποσόν με όλες τις πιστοποιήσεις, είναι ήδη στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Στο όνομα των Ελεύθερων Ελλήνων. Δεν είναι στο όνομα των σκλαβωμένων.
Αν οι Έλληνες δεν ελευθερωθούν δεν θα τα πάρουν ποτέ! Αν τα δώσω σε σκλαβωμένους Έλληνες θα γίνουν όπλο για να μας σκλαβώσουν ακόμη περισσότερο .
Εμείς το όπλο αυτό , τα 600δις, το θέλουμε για να ελευθερωθούμε.
Αυτό είμαι, ένα οπλικό σύστημα το οποίο πρέπει εσείς να χρησιμοποιήσετε.
Η συμμετοχή όλων των Ελλήνων στον αγώνα με το όπλο που χθες δεν είχαμε και σήμερα το έχουμε, μας δίνει την νίκη, μας δίνει την ελευθερία!
Εσείς και όχι μόνον εγώ, έχετε το παιχνίδι.
Αν το θέλετε εσείς δεν σας σταματάει κανείς!
Οι καρδιές μας, το DNA μας επικοινωνούν!
Μην εμπιστεύεστε κανέναν.
Διαδώστε, σχηματίστε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης, βγείτε από τον μικρόκοσμο σας και οραματιστείτε μία Ελλάδα ελεύθερη .
Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μου www.artemis-sorras.com
Αρτέμης Σώρρας
28 Νοεμβρίου 201204 Απρ 2014

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΕΙ Ε.N.D.!!! 26% ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ artfm ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΙ END Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ!!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΜΕ!!! Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! end
ΥΠΟ ΤΥΠΟΝ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΕΙΠΑΝ, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ (ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ), ΤΟΝ ΠΙΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ END, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΡΥΦΗ-ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΦΕΡΝΕΙ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ), ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ END ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 26% !!!!!!!!!!!!!!!
ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ !!! ΤΩΡΑ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΦΡΙΖΟΝΤΑΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ !!! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!! 
1234239_713074138718143_563468754_n
 ΑΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΕΡΑ!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ !!!
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ !
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ !
ΟΥΤΕ ΓΙΑ «ΗΞΕΙΣ-ΑΦΗΞΕΙΣ»…
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΖΗΤΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !
ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ…»ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ» !
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
Αίτηση αποδοχής
Α